طريقة عمل البطاطس بالفراخ والكري
المكونات
بطاطس مقطع الي دوائر
صدور فراخ مقطعه الي شرائح
فلفل ملون تقطع شرائح
علبه ذره
كريمه الطبخ
جبنه
بهارات ثوم زنجبيل وفلفل اسود وملح وكري
الطريقه
نضيف معلقه زيت وملح الي شرائح البطاطس وتدخل الفرن حتي تاخذ اللون الذهبي ترص في قالب.
نشوه الفراخ ونضيف اليه ورق البهارات ثم الكريمه وباقي المواد ونصبها في قالب وترش الجبنه من اعلي وتدخل الفرن حتي تاخذ اللون الذهبي بعدها تقدم صحه وعافيه عليكم يارب

تعليقات
إرسال تعليق